Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@09:12:43 GMT

پویشی برای تحصیل کودکان محروم

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۵۷۴۱

پویشی برای تحصیل کودکان محروم

در این راستا خانواده‌های داغدار، در قالب این پویش می‌توانند هزینه مراسم عزای عزیز از دست رفته خود را صرف خرید لوازم‌التحریر و کیف مدرسه برای دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار کرده و رویای مدرسه رفتن کودکی را محقق کنند.

اکبر رجبی مشهود مدیرعامل جمعیت طلوع بی نشان ها درباره راه اندازی پویش یادگار مهر میگوید: ما از قبل یک تعداد کودک در مناطق کم برخوردار و محروم کشور را شناسایی کرده بودیم که امکانات لازم برای رفتن به مدرسه را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا این حد که یکبار با پدری مواجه شدیم که به خاطر نداشتن پول برای تامین لوازم مدرسه، دخترش را از رفتن به مدرسه محروم کرده بود اما گروه که به موقع با این پدر و مشکلاتش آشنا شدند به سرعت بسته ای از لوازم التحریر و کیف مدرسه را در اختیار این کودک و خانواده اش قرار دادند از آن پس پدر توافق کرد که دخترش به مدرسه برود.

مدیرعامل جمعیت طلوع بی نشان ها ادامه می دهد: درست است که در حال حاضر به خاطر کرونا بچه ها شرایط رفتن به مدرسه را ندارند اما آنها باید به صورت آنلاین آموزش هایشان را ادامه دهند به همین دلیل نیاز به امکانات آموزشی از جمله کیف مدرسه، لوازم التحریر و گوشی هوشمند،  نه تنها انگیزه آنها برای آموزش و یادگیری را افزایش می دهد بلکه مسیر آموزش را نیز برای آنها سهولت می بخشد.

یادگار مهر

رجبی ادامه می دهد: حال پویش یادگار مهر به این علت راه اندازی شده که مردم به جای تاج گل، این پول را صرف تهیه کیف و لوازم التحریر مدرسه برای کودکان محروم می کنند. این درحالی است که پس از اینکار لوح تشکری به خانواده ای که اهدایی داشته داده می شود. این کمک می کند تا این روند میان مردم فراگیر شود.

 در این حالت افراد به جای هزینه های نامعقول، می دانند که با مشارکت در این طرح زمینه ای برای تحقق رویای یک کودک و به مدرسه رفتن وی را فراهم کرده اند زیرا خیلی از خانواده این کودکان به این علت که قادر به تامین هزینه وسایل مدرسه و لوازم آموزشی کودک را ندارند اجازه رفتن به مدرسه را به وی نمی دهند. پس با این اتفاق والدین آنها مجاب می شوند که کودک را سر کلاس درس بفرستند.

قسمت جالب این ماجرا اما این است که کیف ها را بچه ها بهبودیافته از اعتیاد جمعیت طلوع بی نشان ها تولید می کنند و برای آنها نیز اشتغال زایی و درآمد ایجاد می شود تا بار دیگر سراغ مصرف مواد نروند.   

مدیرعامل جمعیت طلوع بی نشان ها ادامه می دهد: باید بدانیم که با مشارکت در این طرح به راه افتادن چرخه مهربانی اقدام کرده ایم. نه تنها یک فرصت طلایی در اختیار کودکی بازمانده از تحصیل قرار داده ایم بلکه سرنوشت وی را نیز دگرگون می کنیم. به این دلیل که وقتی کودکی شانس رفتن به مدرسه را پیدا کند، دیگر مجبور نیست کودک کار یا کودک همسر شود یا به هر دلیلی به خاطر فقر فرهنگی به اعتیاد یا بزه روی بیاورد.

حالا پویش «یادگار مهر» فرصتی است تا خانواده هایی که بر اثر کرونا یا هر مساله دیگری عزیزانشان را از دست داده اند، می توانند هزینه مراسم را در قالب کیف و لوازم التحریر به دست دانش آموزان مناطق محروم برسانند.

«همان طور که همگی می دانیم، مقامات و کارشناسان بارها از تریبون های مختلف برگزاری هرگونه اجتماعات از جمله عروسی و عزا را ممنوع اعلام کرده اند. به همین دلیل در مراسم عزا مردم آن طور که باید نمی توانند سوگواری کرده و عزیزشان را به خاک بسپارند».

برچسب‌ها ویروس کرونا هیأت عزاداری محرومیت کودکان کار آسیب ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا هیأت عزاداری محرومیت کودکان کار آسیب ها ویروس کرونا هیأت عزاداری محرومیت کودکان کار آسیب ها جمعیت طلوع بی نشان ها رفتن به مدرسه لوازم التحریر یادگار مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود

ایسنا/فارس دانشگاه شیراز در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجراهای تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته‌ اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی‌ و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته‌ دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت ۸ صبح ۲۶ اردیبهشت‌، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، ۳۷ مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محورهای اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین ۳ کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری‌ - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشورهای برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محورهای نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محورهای یادشده.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به آموزش‌ زیست عفیفانه در دوران تحصیل
  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند