Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@07:36:13 GMT

کیف مدرسه خوب باید این ویژگی‌ها را داشته باشه

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۵۰۷۲

کیف مدرسه خوب باید این ویژگی‌ها را داشته باشه

 روز‌های پایان شهریور ماه همزمان با فصل خرید برای دانش آموزان است. تب و تاب موجود در این فضا و شلوغی کار‌هایی که والدین برای رفتن فرزندان بر عهده دارند باعث می‌شود که گاهی نکته‌های مهم در خرید لباس مدارس فراموش شود. کیف یکی از مهمترین موارد برای هر دانش آموز است که انتخاب نادرست آن می‌تواند در بلند مدت باعث ایجاد مشکلات حرکتی و آسیب به ستون فقرات در کودکان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تنوع کیف‌های مدرسه و نیز آسیب‌هایی که در اثر حمل کیف نامناسب به وجود می‌آید موجب شده تا والدین همواره به هنگام خرید کیف برای فرزندانشان این دغدغه را داشته باشند که کدام کیف برای فرزندشان مناسب‌تر است. در این مقاله از مجموعه مقالات آکا، تمام ویژگی‌هایی که یک کیف مدرسه باید داشته باشد را بیان میکنیم. امیدواریم از مطالعه این مقاله استفاده ببرید. با ما همراه باشید.


جنس کیف مدرسه

همانطور که گفتیم کیف مدرسه باید سبک باشد بنابراین کیف‌هایی کتانی یا جین به دلیل سنگینی مناسب مدرسه نیستند، زیرا وزنشان با پر کردن آن‌ها بالا می‌رود. بهترین انتخاب برای کیف مدرسه، کیف برزنتی یا کیف پارچه‌ای سبک است.

سبک باشد
زهره افشارمند، متخصص آسیب شناسی و مشکلات حرکتی معتقد است که استفاده از کیف‌های چمدانی و چرخدار برای دانش آموزان مناسب‌تر است. او درباره دلایل این مساله گفت: کیف‌های چمدانی و چرخداری که در بازار موجود هستند گزینه مناسب‌تری برای دانش آموزان است چرا که فرد مجبور به حمل هیچ وزنی نیست و میزان زیادی از سنگینی حجم وسایل با چرخ‌ها حمل می‌شود البته نباید کودک با این نوع کیف مجبور به بالا رفتن از پله یا طی کردن مسیر سختی باشد. این نوع کیف‌ها برای کودکان و دانش آموزان مقاطع ابتدایی جذابیت دارد، اما در مورد سنین بالاتر بهتر است از کوله پشتی‌های استاندارد استفاده شود.

افشارمند اظهار کرد: یک کیف خوب معمولا سبک است و وزن چندانی ندارد به این معنا که جنس کیف نباید سنگین و آویزان باشد. یک کیف یا کوله‌پشتی چه در ابعاد دانش آموزی و چه برای بزرگسالان نباید بیش از اندازه سنگین و حجیم باشد، حجیم بودن یک کوله با قرار دادن مقدار زیادی وسیله و چیدن آن به صورت بد فرم باعث از بین رفتن طراحی کوله و فشار بیشتر بر ستون فقرات می‌شود، لذا بهتر است یک کوله را بیش از ۳ کیلو سنگین نکنیم و در چیدن وسایل داخل آن دقت کافی را به خرج دهیم.

قابل شستشو باشد

هنگام خرید کیف مدرسه به قابل شستشو بودن آن توجه کنید، زیرا برخی کودکان کیف‌های خود را روی زمین می‌گذارند و به علت بی توجهی کیفشان کثیف می‌شود. قابلیت شستشو سبب می‌شود که والدین بتوانند کیف فرزند خود را هنگام کثیف شدن بشویند.

معمولا پسربچه‌ها به تمیزی لوازم خود کمتر از دختر‌ها اهمیت می‌دهند. به همین دلیل بهتر است کیف مدرسه‌ها پسربچه‌ها را هر ۲۵ تا ۳۰ روز یک بار و کیف دختر‌ها را هر ۳۵ تا ۴۰ روز یک بار بشویید.

برای شستشوی کیف آن را ۳ یا ۴ ساعت درون آب ولرم و پودر لباسشویی بگذارید. سپس با یک دستمال یا فرچه نرم، تمام گوشه و کنار کیف را تمیز و آن را خوب آبکشی کنیدو پشت ورو و با گیره از طناب آویزان کنید تا کاملا خشک شود.

محکم و با دوام باشد

بچه‌ها معمولا وسایلشان را به هم ریخته در کیف می‌ریزنند. به همین خاطر بهتر است جنس کیف محکم باشد تا صدمه‌ای به پشت او وارد نشود.

دانش آموزان با سنین کمتر معمولا بدون نظم و ترتیب وسایل خود را درون کیف جا دهند. پس بهتر است یک کیف مناسب مدرسه محکم و بادوام باشد تا صدمه‌ای به پشت و شانه‌های بچه‌ها وارد نشود.

بیش از حد بزرگ نباشد

یک کیف مدرسه خوب، نباید بزرگتر از شانه‌های کودک باشد و باید متناسب با دورۀ آموزشی، سن و ساختار بدنی او باشد. اگر کیف مدرسه خیلی بزرگ باشد، کودک آن را با وسایل غیر ضروری پر می‌کند.

کیف مدرسه از نظر اندازه و سایز بهتر است به گونه ایی باشد که ۱۰ سانتی متر از انحنای کمر کودک، کوتاه‌تر باشد. در کل یک کیف خوب باید با سن، اندام بدن و سطح تحصیلی دانش آموز هماهنگ باشد تا او بتواند راحت آن را حمل کند.

بند‌های خوب و مناسب داشته باشد

بند‌های خوب و مناسب، کیف را در وضعیت خوبی نگه می‌دارند و از تکان خوردن جلوگیری می‌کند تمام وزن کیف مستقیما روی شانه‌ها قرار دارد بنابراین بند‌های کیف باید بلند و نرم و قابل تنظیم باشد تا به شانه‌ها آسیب وارد نکند و کودک راحت‌تر بتواند آن را حمل کند.

هرچقدر بند کوله کوتاه و پهن باشد فشار کمتری به دانش آموز وارد می‌شود. بند‌ها باریک نباشند و حداقل ۵ تا ۷ سانتی متر پهنا داشته باشند.

فاصله بین بند‌ها نیز باید استاندارد باشد تا به گردن کودک آسیب نرسد. در دسته‌های کوله باید کپسول‌های هوا وجود داشته باشد تا میزان سنگینی را کاهش دهد.

بند حمایت کننده داشته باشد

هر کوله پشتی باید بند‌های حمایت کننده‌ای در قسمت جلو سینه و شکم داشته باشد. بستن این حمایت کننده‌ها می ‎تواند وزن کوله را متعادل‌تر کنند. یک کوله پشتی باید با کمک حمایت کننده‌ها به کمر بچسبد و نباید به صورت آویزان و در قسمت پایین کمر قرار بگیرد. این بند باعث می‌شود صاف بایستید و فشار کمتری را احساس کنید.

جیب‌های کیف مدرسه

کیف مدرسه بهتر است جیب‌های زیادی داشته باشد، چون بچه‌ها می‌توانند به راحتی لوازم مدرسه خود مانند کلید، دستمال، دفترچه، جامدادی را در جیب‌های کیف بگذارند و برای پیدا کردن آن‌ها نیز سردرگم نشوند.

تعداد جیب‌های یک کیف باید متناسب با نیاز‌های دانش آموز باشد. برخی کوله پشتی‌ها در طرفینشان جیب‌های کوچک ساده یا توری دارندکه برای قرار دادن ظرف و قمقمه آب مناسب است.

گاهی داخل یکی از جیب‌های بیرونی کیف، یک بند کوچک برای آویزان کردن حلقه کلید به آن وجود دارد که باعث می‌شود کلید خانه هیچ وقت گم نشود. تعداد ۳-۴ جیب برای یک کیف یاکوله پشتی مناسب مدرسه منطقی و مناسب به نظر می‌رسد.

به دسترسی فضای داخل کیف توجه کنید

اگر دهانه کیف به طور کامل و به اندازه کافی باز نشود، شما نمی‌توانید به سادگی از فضای داخل کیف استفاده کنید هر چند کیفتان به اندازه کافی جیب داشته باشد بنابراین به سادگی کارایی کیف از دست می‌رود. پس در هنگام انتخاب مدل و خرید کیف مدرسه توجه کنید که دهانه کوله پشتی یا کیف شما چقدر باز می‌شود.

کیف‌های مدرسه چرخ دار

کیف‌های مدرسه چرخ دار می‌توانند انتخاب‌های خوبی باشند اگر کودک وسایل زیادی را با خود حمل کند و کیف او سنگین باشد، اما کوله پشتی و کیف مدرسه چرخ دار عمر مفید کمتری دارد و زود شکسته یا خراب و غیر قابل استفاده می‌شود. کشیدن کیف مدرسه چرخ دار سنگین نیز ممکن است منجر به آسیب‌های فیزیکی در سال‌های بعدی شود.

کوله پشتی‌ها مناسب‌ترین کیف مدرسه هستند

مناسب‌ترین نوع کیف‌ها کیف‌های کوله پشتی دوبنده هستند. اما کوله پشتی‌ها مناسب بچه‌های ۱۰ سال به پایین نیستند. دو بند کوله پشتی باید طوری تنظیم شوند که وزن کیف در ناحیه پشت و میان دو کتف قرار گیرد. کوله پشتی‌های یک طرفه غیر استاندارد هستند، زیرا در هنگام حمل آن فرد ناچار است به یک طرف متمایل شود.

ویژگی‌های کیف مدرسه

به پد‌های کوله پشتی مدرسه توجه کنید

برخی کوله پشتی‌ها در بخش کمر پد‌هایی دارند که این پد‌ها در پشت کوله و کیف مدرسه و در زیر بند‌های آن باعث می‌شود فشار روی کمر دانش آموز کمتر شده و کمتر سنگینی کوله پشتی احساس شود.

به میزان مقاومت بند‌ها توجه کنید

بند‌های مقاوم و بادوام سبب می‌شود زمانی که کوله را از حد طبیعی سنگین‌تر کنید، کوله پشتی آسیب نبیند و کیف مدرسه شما دوام بالایی داشته باشد.

رنگ کیف مدرسه

رنگ کیف مدرسه برای بچه‌ها کم سن و سال که کیف خود را روی زمین می‌گذارند و آن را زیر دست و پا می‌اندازند باید خیلی روشن مثل رنگ‌های سفید، کرم، نارنجی و لیمویی نباشد و بهتر است رنگ‌هایی برای کیف مدرسه بچه‌ها انتخاب کنید که کمتر کثیف شود مانند تمام طیف‌های رنگ سبز و آبی، سرخابی، قرمز و بنفش. البته انتخاب طرح و رنگ باید به خود دانش آموز سپرده شود.

به جزییات کیف مدرسه توجه کنید

برای اینکه کیف مدرسه کودکتان عمر طولانی تری داشته باشد باید در زمان خرید به جزئیاتی مانند، کیفیت زیپ‌های به کار رفته در کیف و دوخت‌های محکم و مناسب آن دقت کنید تا کودک شما بتواند مدت بیشتری از آن با خیال راحت استفاده نماید.

انتخاب را بر عهده فرزندتان بگذارید

برای اینکه کودکتان بیشتر به مدرسه علاقه پیدا کند بهتر است اجازه دهید کودک خود کیف مدرسه اش را انتخاب کند. از مرز‌های خلاقیت خودشان عبور کند و طرح و رنگ‌هایی را انتخاب نماید که با جنبه‌های شخصیتیش هماهنگی دارد.

بهتر این است هنگام استفاده از کیف‌های تک بند، بند آن از گردن رد شود تا تعادل نسبی ایجاد می‌شود و کمتر به گردن، شانه و کمر فرد فشار وارد می‌شود.

اگر بچه هنگام حمل کوله خم شود و شانه‌ها را گرد و جمع کند، نشان از بالا بودن وزن کوله دارد.

بهتر است والدین وسایل را داخل کوله طوری بچینند که نزدیک‌ترین اشیا به مرکز ثقل فرد در پشت قرار بگیرد.

کیف باید کاملاً طبی باشد تا کمر بچه به هیچ عنوان آسیب نبیند چراکه بچه‌ها در سن رشد قرار دارند.

برای حمل کردن کیف به فرزندتان آموزش دهید، باید به او یاد دهید که به درستی کیفش را حمل کند تا برای کمرش مشکلی پیش نیاید.

بهتر است هرگز کوله را با یک بند روی شانه قرار ندهیم، زیرا فشار بر روی یکی از شانه‌ها در بلند مدت باعث ایجاد نقص و انحراف ستون فقرات می‌شود که شانه‌ها را به صورت نامتقارن در می‌آورد.     منبع:آکا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کیف مدرسه قابل شستشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که در کودکی محبت ندیده‌اند، این ۷ ویژگی را دارند

آیا تابه‌حال فکر کرده اید که چگونه جو عاطفی خانه در دوران کودکی شخصیت ما را به عنوان یک بزرگسال شکل می‌دهد؟

به گزارش روزیاتو، کمبود محبت در دوران کودکی، اثری منحصر به فرد بر شخصیت و رفتار افراد بر جای می‌گذارد.

بزرگ شدن در چنین محیطی فقط به معنای از دست دادن فرصت در آغوش گرفتن عزیزان خود یا صحبت‌های صمیمانه با آن‌ها نیست، بلکه اساساً می‌تواند بر دیدگاه و رفتار فرد در بزرگسالی تأثیر بگذارد.

برخی از این نشانه‌ها در آینده به شکل ظریفی خود را نشان می‌دهند.

۱) مشکل در برقراری ارتباط عاطفی

برای کسانی که بدون محبت بزرگ شده اند، ایجاد پیوند‌های عاطفی در بزرگسالی می‌تواند یک مشکل بزرگ باشد. فقدان نزدیکی عاطفی در طول سال‌های شکل‌گیری شخصیت آن‌ها اغلب باعث ایجاد یک مکانیسم دفاعی طبیعی با جدایی عاطفی می‌شود.

این جدایی می‌تواند به شیوه‌های مختلفی مانند مشکل برای بیان احساسات، احساس ناراحتی هنگام لمس فیزیکی یا پرهیز از برقراری رابطه عاطفی ظاهر شود.

این ویژگی‌ها اغلب منجر به سوء تفاهم شده و روابط شما را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند.

۲) عزت نفس و اعتماد به نفس پایین

ویژگی مشترک کسانی که در دوران کودکی خود محبت کافی ندیده اند، فقدان عزت نفس و اعتماد به نفس است. این باور در ذهن این افراد پرورش یافته که آن‌ها لایق عشق و محبت نیستند.

این باور اغلب منجر به کاهش عزت نفس می‌شود، زیرا این افراد به ارزش و توانایی‌های خود شک می‌کنند. آن‌ها همچنین ممکن است با احساس بی کفایتی دست و پنجه نرم کرده و دائماً خود را با دیگران مقایسه کنند.

علاوه بر این، این افراد اعتماد به نفس ندارند، از خطرات و ریسک‌ها اجتناب کرده و به دلیل ترس از شکست یا طرد شدن در منطقه امن خود می‌مانند.

۳) نیاز بیش از حد به کنترل

بزرگ شدن در یک محیط سرد از لحاظ عاطقی اغلب باعث نیاز به کنترل در بزرگسالی می‌شود.

این افراد ممکن است تمایل به مدیریت ذره بینی و ریزبینانه موقعیت‌ها و افراد اطراف خود داشته باشند.

آن‌ها استاندارد‌های سفت و سختی داشته و اگر کار‌ها طبق برنامه‌شان پیش نرود، به شدت مضطرب می‌شوند.

این نیاز به کنترل در روابط عاطفی می‌تواند سرریز شود و آن‌ها را وادار کند که هر حرکت و رفتاری را به شریک زندگی خود دیکته کنند. این کنترل بیش از حد، ناشی از ترس است؛ ترس از رها شدن، آسیب دیدن یا ماهیت غیرقابل پیش‌بینی رفتار انسان ها.

۴) تمایل به کمال‌گرایی

برای کسانی که بدون محبت بزرگ شده اند، کمال‌گرایی اغلب به یک حالت پیش‌فرض تبدیل می‌شود. گویی آن‌ها به دنبال عشق و تاییدی هستند که در کودکی از دست داده بودند.

این رگه کمال‌گرایی در زمینه‌های مختلفی از زندگی افراد نمایان می‌شود؛ از کار گرفته تا روابط عاطفی.

آن‌ها استاندارد‌های بسیار بالایی را برای خود تعیین می‌کنند و وقتی به این استاندارد‌ها نمی‌رسند، احساس استرس و ناامیدی زیادی به سراغشان می‌آید.

متأسفانه، این کمال‌جویی بی وقفه می‌تواند به فرسودگی شغلی، اضطراب و گاهی اوقات حتی به مسائل مربوط به سلامت روان مانند وسواس یا اختلالات خوردن منجر شود.

۵) مشکل در اعتماد کردن به دیگران

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که معمولاً در افرادی یافت می‌شود که در دوران کودکی خود کمبود محبت را تجربه کرده‌اند، مشکل در اعتماد کردن به دیگران است.

این عدم اعتماد می‌تواند ناشی از حمایت عاطفی غیر قابل اعتماد یا متناقضی باشد که در دوران کودکی دریافت کرده اند.

این افراد اغلب در زمینه به اشتراک گذاشتن احساسات واقعی خود با دیگران مشکل دارند، از ترس اینکه آسیب ببینند یا طرد شوند. این ترس می‌تواند آن‌ها را از ایجاد روابط عمیق و معنادار باز دارد.

فقدان اعتماد آن‌ها همچنین می‌تواند منجر به یک حالت کنترل و هشدار مداوم شود که در آن افراد همیشه مراقب نشانه‌های خیانت یا رها شدن هستند.

۶) ترس از رها شدن

یکی دیگر از ویژگی‌های رایج در میان کسانی که در دوران کودکی محبت ندیده اند، داشتن ترسی عمیق از رها شدن است.

این افراد همیشه بابت از دست دادن عزیزانشان نگران هستند، حتی هنگامی که دلیلی واقعی برای این نگرانی وجود ندارد.

این نگرانی می‌تواند آن‌ها را در روابط عاطفی بیش از حد وابسته یا کنترل‌گر کند، زیرا سعی می‌کنند که از تحقق بدترین کابوس‌هایشان جلوگیری کنند.

اما نکته اینجاست: این ترس اغلب تبدیل به یک پیشگویی منفی ساختگی می‌شود. اضطراب مداوم آن‌ها افراد دیگر را پس می‌زند و این باورشان را تأیید می‌کند که رها شدن اجتناب‌ناپذیر است.

۷) مشکل در تعیین مرز‌های سالم

افرادی که با کمبود محبت بزرگ شده اند، اغلب در تعیین مرز‌های سالم در روابط خود مشکل دارند. ریشه این مشکل را می‌توان در تجربیات دوران کودکی آن‌ها پیدا کرد. ممکن است که نیاز‌ها و احساسات این افراد در کودکی به طور مداوم نادیده گرفته شده باشد.

دیگر خبرها

  • ایکس از گراک برای خلاصه اخبار تولید شده توسط هوش مصنوعی استفاده می‌کند
  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده‌اند، این ۷ ویژگی را دارند
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • همه چیز درباره رنگ پلی اورتان؛ ویژگی‌ها و کاربردها
  • هوش مصنوعی عمر باتری سامسونگ گلکسی S25 را افزایش می‌دهد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • برج تمام الکتریکی نیویورک چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • ساعات دیوانه‌وار: فرار از در پشتی پارک‌دوپرنس!