Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@10:01:07 GMT

کیف‌هایی که آلودگی هوا را نشان می‌دهند!

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۶۷۲۴

کیف‌هایی که آلودگی هوا را نشان می‌دهند!

محققان انگلیسی به تازگی نوعی کوله پشتی جدید تولید کرده‌اند که قابلیت سنجش آلودگی هوا را دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، دانش آموزان مدارس ابتدایی لندن به منظور  سنجش میزان آلاینده‌های هوا، کوله پشتی­‌های جدیدی حمل خواهند کرد که مجهز به سنسور کیفیت هوا است. به گفته مسئولان این شهر، ۲۵۰ نفر از دانش‌­آموزان از پنج مدرسه ابتدایی لندن در راه رفت و برگشت از مدرسه به مدت یک هفته به کیف‌های جدید مجهز می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزن این کیف­‌ها حدود یک کیلوگرم است؛ سنسورهایی که در این کیف‌های سبک وزن کار گذاشته‌اند با همکاری مهندسین شرکت Dyson و کالج کینگز لندن (King’s College London) طراحی و ساخته شده است. تکنولوژی جدید قادر است ذرات هوا  (PM۲.۵ و  PM۱۰) و دی اکسید نیتروژن را اندازه گیری کنند.

دانش آموزان از این کوله‌پشتی‌ها مانند کیف‌­های معمولی استفاده می­‌کنند. دستگاه سنجش میزان آلاینده‌های هوا تنها فضایی به اندازه فقط یک جیب را اشغال می­‌کند و میزان آلودگی­  را ارزیابی می‌کند که هر دانش‌­آموز در طول روز تحصیلی در مسیر رفت و برگشت و در زمان حضور در مدرسه با آن مواجه است. به کمک کیف‌های ابداعی، کودکان با مقصدهای یکسان اما مسیرهای متفاوت ارزیابی و مقایسه می‌شوند و پیشنهاداتی برای قرار گرفتن کمتر کودکان در معرض آلودگی‌ها ارائه می‌شود.

تکنولوژی جدید به محققان کمک می‌کند تا زمان‌هایی را که کودکان بیشتر در معرض آلودگی هوا هستند شناسایی کنند. طرح سنسورهای پوشیدنی و قابل حمل، آخرین مرحله از پروژه Breathe London محسوب می‌شود و هدف از آن ایجاد جامع‌ترین سیستم کنترل کیفیت هوا در جهان است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلاینده هوا آلودگی هوا تازه های تکنولوژی سنجش آلودگی هوا كوله پشتي لندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: پیش‌بینی می‌کنیم ‌از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه یعنی حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را مهر سال جاری با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان بدهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خان‌محمدی با اشاره به مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس اظهار کرد: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند، هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد، بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا و آن انقلاب رشد نمی‌کند، یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

وی افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود سایر مسیرها بیشتر رشد کنند، اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است، راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد، مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت، نباید تصور شود که مدرسه تنها یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است، جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

خان‌محمدی گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیران مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند، وقتی خیران می‌آیند می‌گویند از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم، این یعنی اینکه مهم‌ترین مسئله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است و همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند.

وی درباره تعداد مدارسی که قرار است در سال جاری تحویل آموزش و پرورش شود، خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است، رئیس‌جمهور هم در ابتدای سال جاری در دیدار کارگزاران به این موضوع اشاره کردند، پیش‌بینی می‌شود از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان دهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود، این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 752016

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان